Sådan består du Microsoft Specialist: Programming in C# eksamen 70-483

Du vil blive testet i spørgsmål, som er både komplekse og tricky. Derfor er det også tricky at beskrive, hvad du egentlig skal kunne for at bestå eksamen. Men sikkert er det, at selvom du mener, at du er en pro indenfor C#, så vil du blive stærkt udfordret.

Eksamens spørgsmålene er så vanskelige, at selv meget erfarne C# folk har svært ved at besvare dem rigtigt. Derfor anbefaler vi, at du forbereder dig meget grundigt for at have de bedste chancer for at bestå din 70-483 eksamen.

Hér er vores bedste tips til forberedelsen:

Forstå hvad du går ind til
Microsoft eksaminer er svære at tackle. De er komplekse og certificerings eksaminerne er ikke nemme at gå til. De spørgsmål som indgår er svære, og du vil ikke kunne gætte svarene, selvom du har mange års erfaring med C#. Du skal også være klar over, at uanset hvormange måneder, uger og timer som du bruger på at forberede dig, så vil du alligevel få spørgsmål til eksamen, som du ikke vil kunne finde svaret på i lærebøgerne. Microsoft eksaminer er rettet til professionelle, som for alvor forstår emnet, og derfor kan du ikke bestå ”bare” ved udenadslære.

Research validt materiale
Du kan finde stakkevis af cheat guides og øvelsestest på nettet. Men det eneste materiale som du kan have fuld tillid til, er Microsoft Official Curriculum også kendt som MOC. MOC er det officielle Microsoft studiemateriale, som bruges på de officielle Microsoft kurser. De er udviklet af eksperter, og de er direkte relateret til eksamen. Men du skal ikke forvente at alle svarene til eksamen kan findes i MOC materialet. Du kan selvfølgelig også gøre brug af andre studiematerialer end lige MOC, men vær opmærksom på at bruge bøger fra anerkendte kilder.

Hér er nogle af de mest populære titler, som du let vil kunne finde online.

  • Programmers study guide MCSD: Exam:70-483
  • MCSD Certification Toolkit Exam 70-483
  • Exam Ref 70-483 Programming MCSD

Video
Video træning kan være rigtig godt. De giver en ekstra dimension til læringen, men de holdes ikke opdaterede, og de får lidt blandet feedback:

” Who hasn't dreamed of being taught programming by Vladimir Putin”

”Guy on left is a government agent. He's there to teach kids why you should NOT do cocaine before filming something.”

Fra Editor’s playlist: Programming C# Microsoft Exam 70-483

Følgende titler er også værd at søge på:

  • Programming in Microsoft C# Exam 70-483
  • C# Exam 70-483 Course
  • Microsoft Virtual Academy

Bliv dygtig til at tage noter
Der er ekstremt meget at lære til din 70-483 eksamen, og du bliver glad for at have gode noter, som er velorganiserede.

Vi kan anbefale, at du bruger OneNote til dine noter. Det vil gøre det meget let for dig at organisere dem ordentligt. Du vil ikke kunne bruge noterne til eksamen, men selve processen med at tage noterne og arbejde med dem, vil gøre det lettere for dig at huske hvad du lærer, og at fastholde din nye viden.

Til selve eksamen
Slap af og pas på ikke at blive overvældet af stress. Hvis du bliver stresset, kan du ikke huske ret godt.

Lær hvert spørgsmål grundigt og få forståelsen af essensen af spørgsmålet. Tag dig din tid til at forstå. Dén tid som er estimeret til eksamen er nok til, at du kan nå at besvare alle spørgsmål. Læs alle spørgsmålene helt, og undgå at springe over, medmindre du ikke kan svare.

Brug tiden rigtigt. Fordyb dig i hvert eneste spørgsmål, og hvis du møder et spørgsmål, som er for svært så spring det over, du kan vende tilbage til det senere. Hvis du bruger for meget tid på de svære spørgsmål, så risikerer du at løbe tør for tid, inden du når at besvare alle.

Konklusion

Solid og grundig forberedelse er nødvendig for at du kan bestå eksamen 70-483. Gør ikke dén fejl, at undervurdere den mængde af din fritid, som du skal afsætte til at læse op til eksamen. Der er rigtig mange som giver op undervejs, og så har man for alvor spildt tiden.

Vil du undgå spild af tid og penge, så kan du også vælge at tage et komplet kursus.- og certificeringsprogram. Det tager kun 4 dage hos Readynez inklusiv eksamen, og så får du 44 timers instruktørledet undervisning, med en ekspert indenfor området, som for alvor ved hvordan du skal forberedes og lære.

Læs mere om Microsoft Specialist:; Programming in C# hér. Der er ikke fastlagte datoer, men det er et kursus- og certificerignsprogram, som vi kører jævnligt, når der er nok interesserede, så tag blot fat i os på chat eller telefon 88 18 43 20, for at høre nærmere.

En gruppe mennesker diskuterer de seneste Microsoft Azure-nyheder

Unlimited Microsoft Training

ubegrænset adgang til ALLE de LIVE instruktørledede Microsoft kurser du ønsker - til en pris mindre end prisen for ét kursus.

  • 60+ LIVE instruktørledede kurser
  • Money-back Garanti
  • Adgang til 50+ erfarne instruktører
  • Uddannet 50,000+ IT Pro's

Kurv

{{item.CourseTitle}}

Pris: {{item.ItemPriceExVatFormatted}} {{item.Currency}}